Producători

Furnizori

AfterInked Lotion

Newsletter

Transport si Returnari

 

  • Clienti care doresc sa ridice personal Comenzile nu au nici o taxa de Livrare... Comenzile din Afara Bucuretiului se trimit cu POSTA ROMANA cu RAMBURS la ADRESA postata de Clientul nostru din Contul Personal de pe WEBSITE'ul nostru.

  • ATENTIE: Trebuie un nr de telefon pt Confirmare

  • Cine Doreste ca livrarea sa se face prin Urgent Curier sau Fan Courier trebuie  sa Specifice din Timp

Depozitul nostru este deschis de luni până vineri, 9:00am-19:00. Comenzile facute pana in 12 PM Ora de Est  va fi expediate pe aceeaşi zi de operare. Comenzile plasate după 15 ET vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare. COBRA TattooSupplies.ro se străduieşte să vă ofere cele mai rapide, cele mai multe opţiuni fiabile şi accesibile, de transport feroviar Fun curier si maritim să vă asiguraţi că produsele tale  se livreaza rapid si eficient .

Dacă pentru orice motiv nu sunt complet mulţumit cu achiziţia dvs., vă poate reveni neutilizate, resalable, şi produse returnabile la noi pentru o restituire sau de schimb. Trebuie să ne notifice înainte de livrare elementele înapoi în termen de 7 zile de la primirea de articole şi trimiterea produselor înapoi la depozitul nostru în termen de 20 zile de la primirea comenzii.

Toate returnările şi restituiri sunt supuse aprobării finale de la Departamentul de Relaţii cu Clienţii. COBRA TattooSupplies.ro INC îşi rezervă dreptul de a inspecta şi a aproba toate restituirile şi sunt supuse aprobării noastre, înainte de o restituire  A 15% taxa de repopulare se aplică atunci când se întorc produsele. Dacă comanda  este refuzată , taxele de transport sunt nerambursabile şi toate taxele de repopulare se va aplica în continuare. Taxele de transport sunt non-rambursabile.